Homepage

Fijn dat u intresse heeft in FRANKE NATUURSTEEN. Het kantoor en opslag zijn gevestigd in Stadskanaal. Een jong bedrijf met 30 jaar ervaring met de in- en verkoop van Natuursteen.

FRANKE NATUURSTEEN is een bedrijf gespecialiseerd in de levering van grafmonumenten en grafmonumenten toebehoor aan de professionele markt. Dit zijn steenhouwers/natuursteen verwerkende bedrijven in geheel Europa.

India en China zijn de voornaamste landen waaruit de import van de monumenten plaatsvindt. De inkoop wordt gedaan bij productie bedrijven welke beschikken over een modern machinepark en gekwalificeerde vakmensen. Deze bedrijven (vaak familie bedrijven) worden met zorg gekozen en dienen dezelfde visie en doel te hebben die FRANKE NATUURSTEEN ook nastreeft namelijk klanttevredenheid. Tijdige levering van top- producten, prima service, innoverend vermogen en enthousiasme voor het vak dienen vanzelfsprekend te zijn en gelden als voorwaarden waaraan een leverancier moet voldoen.

FRANKE NATUURSTEEN wil zich onderscheiden door levering van kwaliteit in plaats van kwantiteit waarin individualiteit in plaats van massa een belangrijke rol speelt en ondersteunt waar mogelijk de grafcultuur. Uiteindelijk met een gezamenlijk doel namelijk het behoud van deze cultuur.

20160317_151744    20160414_093724    20160304_114743       Formstein F1 Foto 3